Transparència

Igualitàrium és una associació que neix de la voluntat d’oferir accions per una salut amb perspectiva de sexe i gènere i interseccional.

Treballem en equip, de forma horitzontal, orgànica i autogestionada.

Posem les persones i la vida al centre, oferim eines per a què la població (en especial les dones) puguin ser partícips de la seva pròpia salut. Creiem en les persones com a part activa del seu benestar.  Empodarem en salut!

Perquè això sigui possible, és fonamental actuar des d’una perspectiva de sexe i gènere, promovent un enfoc biopsicosocial i ambiental aplicats a la salut.

Els objectius que fixats en els nostres Estatuts són:

Sensibilitzar vers les discriminacions socials de diferents tipologies i proporcionar, fomentar i promoure eines de suport per la seva eradicació.

Fomentar intervencions que promoguin la igualtat entre homes i dones incorporant la perspectiva de gènere

– Promoure valors i conductes que afavoreixin un consum responsable, la cura de la vida, de la terra i una economia sostenible.

– Fomentar activitats de formació permanent.

La filosofia d’Igualitàrium està alineada als  Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que configuren l’Agenda 2030  europea, el nostre projecte, tot i que incideix de forma transversal a la majoria d’ODS, hem focalitzat el nostre impacte en els següents 5  objectius:

  • ODS 3 “Salut i benestar”
  • ODS 4 “Educació de Qualitat” 
  • ODS 5 “Aconseguir la Igualtat de Gènere i Apoderar totes les dones i nenes”.
  • ODS 10 “Reducció de les Desigualtats”
  • ODS 17 “Aliances per assolir objectius”

 

Subvencions i altres Finançaments:

Finançament rebut a través de la Campanya de Goteo amb el suport de la Universitat Oberta de Catalunya, Dimmons, Barcelona Activa i Ajuntament de Barcelona.

Fés un cop d’ull!  http://goteo.cc/salutdones

 

Formem part de: